2012.05.31

Haft ett par hektiska dagar med flytten, studentmiddag, drakbåtsrodd och en hel del i skolan så har inte haft en tanke ens på att skriva någonting. De få lediga stunder jag har ägnar jag åt att ligga i sängen och vila så jag är pigg till studenten nästa vecka och allt som hör där till! Tänk att 12 år i skolan snart är över för gott om jag inte bestämmer mig för att plugga vidare på universitetet, spännande!

Effektivt

Haft en effektiv dag idag då jag hunnit med att städa lite, rensat undan några läxor som jag gruvat mig för och skrivit klart mitt cv! Känns riktigt skönt att ha det gjort så nu är det bara att invänta 8 Juni då jag tar studenten och redan dagen efter bär det av till Örebro ♥ Är så nöjd med mitt nya liv, men samtidigt spänd.
Imorgon vankas det studentmiddag med klassen då "klassens" ska utses, tror det kan bli riktigt trevligt men känner att jag behöver få lite sömn innan det så avrundar detta inlägg med en bild på min fina man ♥

Hektisk natt

Hela natten har vart totalt galen på grund av en allt för pigg & trotsig katt. Jonas och jag kom tillsammans på att 12 skrikiga bebisar skulle vara lättare att hantera så vi har vart vaken till och från sedan klockan 12 och älsklingen har precis lyckats somna medans jag fortfarande ligger vaken och filosoferar. Sjukt egentligen att en katt styr våra liv. Idag är det söndag iallfall och nu känner jag stressen inför de sista dagarna i skolan. Var borta hela förra veckan för att umgås med min fina och denna vecka ska allt skriftligt in men jag har ingen koll alls. Det blir inte bättre utav ingen sömn och en trasig kropp men det är bara att kötta, kämpa och ta i.

RSS 2.0