Hejhallå.

 
Lusten till att fortsätta blogga smyger sig sakta på mer och mer, märkte nu när jag loggade in att det är ett nytt bloggverktyg så har suttit en stund med det för att få en uppfattning om hur det verkar. För tillfället verkar allting ok förutom att jag tycker att allt blivit mycket segare och jag har tappat räkningen på hur många gånger jag stött på blogg.se´s kossa som rymt ur sin hage.. Försöker även få till en passande header men där ligger inspirationen på noll. 

new city new opportunities


Det har hänt mycket sen sist jag var inne här på bloggen, jag har bland annat tagit studenten och flyttat till en helt ny stad tillsammans med min fästman. Bor numera i Örebro och kan nog inte vara lyckligare än såhär. Däremot är jag nu arbetssökande och tänkte att det vore ett roligt tidsfördriv att börja blogga igen lite smått! Det jag annars kommer sysselsätta mig mer är att sälja av lite kläder och börja träna. Fick bland annat ett presentkort hos Bikepartner i studentpresent så igår var jag med min syster och köpte en Monark för cirka 4000:- Så det lär bli ett par cykelrundor då jag samtidigt kan utforska min nya stad ♥

Studentfirande!

Trotsar regnet och det dåliga vädret idag för att fira min barndomsvän Linnéa som tar studenten idag. Vi har gått i samma klass sen årskurs 1 men skiljdes åt lite när vi valde olika gymnasium, kan knappt förstå att tiden ändå har gått så fort och att hon nu ska ge sig ut i vuxenlivet. Ska bli trevligt idag iallfall med god mat, bra sällskap, tårta & dryck. Om exakt en vecka så är det min tur att springa ut och sjunga i en fin stämma på flaket! Längtar lite.

RSS 2.0